Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Κομβική χρονιά για το μέλλον του Γιούχτα

Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 13:27 Γράφτηκε από

 

 O Γιούχτας έχει πλέον καθιερωθεί στις συνειδήσεις των ανθρώπων του ποδοσφαίρου σαν μια από τις καλές και σταθερές αξίες της Γ΄Εθνικής.

Με σταθερά ανοδική πορεία έχει δείξει διάρκεια και πλέον έχει αποκτήσει μέταλλο.

Την νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιούχτας είτε σε Κρητικό όμιλο αγωνιστεί είτε σε όμιλο με ομάδες από Αθήνα και Πειραιά οφείλει να πρωταγωνιστήσει.

Την φετινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα των Αρχανών κατάφερε να κρατήσει τον βασικό κορμό ο οποίος αποτελείται από ποδοσφαιριστές με σπουδαία καριέρα και εξαιρετικές εμπειρίες και παράλληλα να αποκτήσει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα.

Νομίζω ότι μόνιμη επωδός μιας καλής πορείας δεν έχει πλέον νόημα.

Με έναν προπονητή που ξέρει και την παραμικρή λεπτομέρεια αυτής της ομάδας και το βασικότερο αποτελεί την σημαία, με ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ , με μια στιβαρή διοίκηση που προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία, με γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ομάδες Super League, με παίκτες με εμπειρία και ένσημα επαγγελματικά από ομάδες που έχουν καθιερωθεί και πρωταγωνιστούν στην Γ’ Εθνική αν δεν βάλει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα τότε δυο πράγματα συμβαίνουν.

Το πρώτο είναι είτε διώχνουν το στόχο του πρωταθλήματος για να αποβάλουν το άγχος και να κάνουν με μεγαλύτερη ηρεμία την δουλειά τους είτε δεν έχουν καταλάβει την δυναμική των ποδοσφαιριστών των οποίων διαθέτουν.

Μια ομάδα η οποία παραμένει στάσιμη και χωρίς στόχους είναι πολύ πιθανόν σε λίγα χρόνια να κορεστεί και να αρχίσει η αντίθετη πορεία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search