Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπουδαία μεταγραφή στο τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του Γιούχτα

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 11:25 Γράφτηκε από τον

Ο Άγγελος Κασσωτάκης παραμένει υπεύθυνος στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γιούχτα, προσθέτοντας ωστόσο έναν ικανό και έμπειρο προπονητή στο τεχνικό επιτελείο. 

Ο λόγος για τον Νίκο Ανδριανάκη ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας των Αρχανών και πλέον αναλαμβάνει πόστο στις ακαδημίες των «πρασίνων» ως προπονητής. Για 3η σερί χρονιά θα συνεχίσει ο Θανάσης Κοζανίδης!

Η ανακοίνωση του Γιούχτα:

Με σταθερά βήματα για το μέλλον πορεύεται ο ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές του, συγκρότησε ένα δυνατό επιτελείο για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου. Υπεύθυνος προπονητής είναι για ακόμη μία χρονιά ο κ. Άγγελος Κασσωτάκης ενώ μαζί του στο τεχνικό τιμ είναι ο κ. Νίκος Ανδριανάκης, παλιός ποδοσφαιριστής του Γιούχτα που επιστρέφει φέτος στις Αρχάνες για να αναλάβει ένα νέο πόστο και ο κ. Θανάσης Κοζανίδης που συνεχίζει για 3η σεζόν στις Ακαδημίες της Ομάδας. Διοικητικοί υπεύθυνοι των Ακαδημιών είναι ο κ. Γιάννης Ντουράκης, δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο των Αρχανών που διασφαλίζει την άμεση παιδαγωγική διασύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό, ο κ. Κώστας Ντουράκης και ο κ. Δημήτρης Σπηλιωτάκης. Οι προπονήσεις των νέων παιδιών της ομάδας έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο περίπου εβδομάδες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου και στα γήπεδα διαστάσεων «5Χ5» και «8Χ8». Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και σε κάθε παιδί με την εγγραφή του δίνεται ΔΩΡΟ η εμφάνιση αγώνα, μία φανέλα προπόνησης και μία μάσκα προστασίας με τα χρώματα του Γιούχτα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα