Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023

Με απουσίες στο Τυμπάκι ο Γιούχτας - Μετακομίζει στο ΒΑΚ!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 13:14 Γράφτηκε από

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό σήμερα για τον Γιούχτα, που μεταβαίνει στο Τυμπάκι για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΤ, ενώ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ο Γιούχτας «μετακομίζει» στο ΒΑΚ!

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά μπαίνοντας στον Σεπτέμβριο, στον Γιούχτα θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται, δίνοντας δυνατά φιλικά όπως το σημερινό.

Στην σημερινή αναμέτρηση, ο Νίκος Σουργιάς θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες των Γελαδάρη και Μπέρκη λόγω τραυματισμών, με τις πρώτες εκτιμήσεις για τον νεαρό μεσοεπιθετικό να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές.

Επιπλέον, μετά το Παγκρήτιο Στάδιο, ο Γιούχτας μετακομίζει στο ΒΑΚ όπου θα συνεχιστεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Έτσι, μετακόμιση ξανά για τον Γιούχτα, καθώς η φυσική του έδρα το Μαρκομιχελάκειο Στάδιο δεν είναι ακόμη κατάλληλο να φιλοξενήσει τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες της ομάδας του Νίκου Σουργιά.

Σε συνεννόηση με τον ΟΦΗ, η ομάδα των Αρχανών συμφώνησε ώστε να μετακομίσει προσωρινά στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, έως ότου θεωρηθεί έτοιμο το Μαρκομιχελάκειο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search