Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Πίτσος: «Ο Γιούχτας θα έπαιρνε το πρωτάθλημα αν... »

Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 12:50 Γράφτηκε από τον
ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΠΙΤΣΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ - ΜΗΝΑΣ ΠΙΤΣΟΣ

Για την επιτυχημένη σεζόν όπου ο Γιούχτας τερμάτισε στην 2η θέση του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής μίλησε στο prismasport.gr ο Μηνάς Πίτσος. 

Ο αρχιτέκτονας της φετινής ιστορικής χρονιάς του συλλόγου των Αρχανών ανέφερε την συνταγή της επιτυχίας, ενώ τόνισε ότι ο Γιούχτας έχει τον πρώτο λόγο για το προπονητικό του μέλλον.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ ότι η φετινή εξαιρετική πορεία του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν αναμενόμενη. Υπάρχει μία Διοίκηση που δεν παρεμβαίνει στο έργο του προπονητή, η δημιουργία του ρόστερ είναι επιλογές καθαρά του προπονητικού τιμ, υπάρχουν αυτές οι άρτιες εγκαταστάσεις και η Διοίκηση είναι συνεπής σε ότι έχει υποσχεθεί. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας και είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε σωματείο όσον αφορά τον τρόπο λειτουργείας.

Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον κορμό των προηγούμενων χρόνων το οποίο αποτελούνταν κυρίως από Κρητικούς και ιδιαίτερα Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως αν δεν υπήρχαν οι σοβαροί τραυματισμοί των Σταθόγλου, Κασσωτάκη αλλά και κάποιες αποχωρήσεις παικτών την χειμερινή περίοδο, οι οποίες έγιναν κατόπιν συνεννόησης της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ προκειμένου η ομάδα να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, ο Γιούχτας θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την Διοίκηση του Γιούχτα, την συνέπεια των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και σίγουρα αφού είμαι ευχαριστημένος ο Γιούχτας θα είναι η πρώτη ομάδα που θα συζητήσω για το προπονητικό μέλλον μου. Αν υπάρξει ταύτιση απόψεων δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω αυτό το όμορφο ταξίδι στην ομάδα των Αρχανών. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή ο Γιούχτας θα έχει πάντα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου.

Αξίζει να συμπληρώσω ότι η ομάδα των Αρχανών χρειάζεται αλληλεγγύη και στήριξη από όλους για να κάνει κάθε χρόνο ένα βήμα παραπάνω. Θεωρώ ότι ο Γιούχτας αποτελεί σταθερή αξία στην Γ’ Εθνική, μία ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική όπως είναι οι ΠΟΑ, Ηρόδοτος, ΣΥΝΚΑ και ΑΟΑΝ και πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το επίπεδο».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport