Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Γ. Μπετεινάκης στο Prismasport: "Δεν εκτιμήθηκε η προσφορά μου στον Γιούχτα"

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 15:44 Γράφτηκε από

Μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια στον Γιούχτα ο Γιώργος Μπετεινάκης με δήλωση που παραχώρησε στο Prismasport.gr έκανε γνωστή την παραίτηση του απο την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας. 

Σε αυτή την δήλωση του ο Γ. Μπετεινάκης εξηγεί και τους λόγους που των ώθησαν να προβεί σε αυτή την ενέργεια, αφηνωντας και μια πικρία καθώς όπως τονίζει δεν εκτιμήθηκε η πενταετή του προσφορά στο σωματείο. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρώην πλέον γενικού αρχηγού του Γιούχτα στο Prismasport.gr: 

«Μετά από πέντε χρόνια ενεργής παρουσίας στα διοικητικά της αγαπημένης μου ομάδας, την ομάδα της καρδιάς μου και του τόπου μου, τον Γιούχτα, είμαι τόσο στη δύσκολη όσο και στην δυσάρεστη θέση να θέσω στην διοίκηση την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Όλα αυτά τα χρόνια αφιέρωσα πολλές ώρες για την ομάδα του Γιούχτα που την θεωρούσα ως δεύτερο σπίτι μου. Στέρησα πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά μου για να βρίσκομαι εκεί, πάντα δίπλα ενεργός για το καλό της ομάδας. Δυστυχώς η προσφορά μου αυτή δεν εκτιμήθηκε..

Όπως δεν εκτιμήθηκε και η φιλοσοφία που είχα, ο Γιούχτας να στηριχτεί από τα νέα παιδιά, από ταλέντα που θα προωθούνται μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία, από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τις Αρχάνες και την ευρύτερη περιοχή.

Όπως και να έχει ο Γιούχτας είναι μέσα στην καρδιά μου, γιατί είναι πάνω από όλα μια ιδέα και εύχομαι πάντα να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται ψηλά…

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που μου εμπιστεύτηκε να υπηρετήσω την ομάδα μου από τη θέση του Γενικού Αρχηγού, χωρίς ποτέ να προσβάλω κανέναν και με σεβασμό στον υπεύθυνο ρόλο που είχα αναλάβει…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search