Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Το σχόλιο του Μιχάλη Φραγκουλάκη για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 12:55 Γράφτηκε από τον
Μιχάλης Φραγκουλάκης Μιχάλης Φραγκουλάκης

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έκανε το δικό του σχόλιο αναφορικά με την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Γιούχτα άφησε να εννοηθεί πως διάφοροι που λένε πως καλύτερα να μην συνεχίσουν τα πρωταθλήματα λόγω κινδύνου της υγείας, ίσως έχουν άλλους λόγους από πίσω.

Παράλληλα ανέφερε πως η υγεία προηγείται του ποδοσφαίρου, κάτι που το ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Τέλος τόνισε πως είναι δουλεία άλλων να αποφασίσουν τη συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων και όχι αυτών που θέλουν να ολοκληρωθούν άμεσα...

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη:

«Διαβάζω από το πρωί πως κάποιοι λένε πως δεν θέλουν να ξανά αρχίσουν τα πρωταθλήματα Γ Εθνικής και ΕΠΣΗ και πως είναι πάνω απ όλα η υγεία μας. Θα ήθελα να μάθω αν πραγματικά όλο αυτό το ενδιαφέρον είναι όντως για την υγεία μας ή για κάτι άλλο. Και αν πραγματικά κάποιοι πρέπει να ερωτηθούν για το αν θέλουν να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα καλύτερα να ρωτήσουν τους ποδοσφαιριστές που όντως είναι αυτοί που θα θέσουν την υγεία τους σε κίνδυνο αν κάτι δεν πάει καλά.

Καλό θα είναι λοιπόν να σκεφτούν λίγο διαφορετικά και να μπουν στη θέση των ποδοσφαιριστών που όπως όλος ο κόσμος πέρασε δύσκολα και οικονομικά και ψυχολογικά και να κάνουν αυτό που είναι σωστό για το σύνολο όλων αυτών που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Γιατί κανείς δεν μπαίνει με το ζόρι στο χορό.

Όταν μπαίνεις λοιπόν είσαι υποχρεωμένος να χορέψεις όπως όλοι μας. Κάποιοι δουλεύουν και παίζουν μπάλα για χόμπι άλλοι πάλι το κάνουν επειδή το αγαπούν και το γουστάρουν, άλλοι κατάφεραν να το κάνουν επάγγελμα. Η υγεία είναι πάνω απ όλα και από το ποδόσφαιρο και από τα πάντα και αυτό το ξέρουμε όλοι μας και ειδικά εμείς που ασχολούμαστε όλη μας την ζωή με το ποδόσφαιρο.

Αφήστε λοιπόν να πάρουν άλλοι την απόφαση και ότι είναι να γίνει θα γίνει μα λίγο έμεινε. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που είναι σωστό γιατί χωρίς ποδοσφαιριστές, χωρίς προέδρους, χωρίς θεατές δεν υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Search

Prisma Sport