Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Η δήλωση του Μ. Πίτσου στο Prismasport.gr μετά το διαζύγιο με τον Γιούχτα

Πέμπτη, 06 Μαϊος 2021 16:19 Γράφτηκε από

Διαβάστε τις δηλώσεις του Μηνά Πίτσου στο Prismasport.gr μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Γιούχτα.

Ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε των καθηκόντων του από την ομάδα των Αρχανών, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων (Δείτε εδώ) και παρέθεσε στο Prismasport.gr τις πρώτες του δηλώσεις μετά την λύση συνεργασίας του με τον Γιούχτα.

Ο Μηνάς Πίτσος θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία, ευχήθηκε καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι λόγω της αγάπης του για τον Γιούχτα και των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, δεν θα μπορούσε να δώσει το 100% του εαυτού του για τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μηνά Πίτσου στo Prismasport.gr

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αποδοχή της παραίτησης μου αλλά και την επιλογή στο πρόσωπο μου.

Δυστυχώς ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν με αφήνουν να συνεχίσω στον πάγκο του Γιούχτα. Ευχαριστώ πολύ τους ποδοσφαιριστές μου για την συνεργασία και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως η ομάδα στην θέση που βρίσκεται βαθμολογικά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο υποβιβασμού και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας.

Ήθελα πολύ να συνεχίσω την δουλειά μου στον Γιούχτα, αλλά λόγω των επιπτώσεων που έχει φέρει η πανδημία, δεν θα μπορούσα να δώσω το 100% του εαυτού μου.

Εις το επανιδείν»

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Search