Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Δύο φιλικά με Ασήμι και Νίκη Σητείας για τον Γιούχτα!

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 17:02 Γράφτηκε από

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι παίκτες του Άγγελου Κασσωτάκη δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια καθώς προγραμματίστηκαν δύο φιλικά παιχνίδια την εβδομάδα που διανύουμε.

Αρχικά ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει το Ασήμι το απόγευμα της Τετάρτης στις Αρχάνες, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψει στη μακρινή Σητεία ώστε να αναμετρηθεί με την πρωταθλήτρια Λασιθίου, Νίκη Σητείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Τετάρτη με Ασήμι και Σάββατο πάει Σητεία ο Γιούχτας!

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε για τον Γιούχτα με ικανοποίηση για την επίτευξη της παραμονής και πλέον οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται χωρίς την πίεση των επίσημων αγώνων με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Ο Γιούχτας την Τετάρτη θα φιλοξενήσει στις Αρχάνες το Ασήμι, σε μια φιλική αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:30 ενώ το προσεχές σαββατοκύριακο θα τον βρει στη Σητεία!

Εκεί το Σάββατο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Λασιθίου, Νίκη Σητείας, με τον Γιούχτα να είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στη φιέστα της λασιθιώτικης ομάδας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η αποστολή θα διανυκτερεύσει το Σάββατο στην Σητεία και θα επιστρέψει την Κυριακή.

Ο Άγγελος Κασσωτάκης θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές ενώ μέσα από αυτά τα παιχνίδια ο Γιούχτας μπορεί να ετοιμάζει και το μέλλον του…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search