Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Γιακουμάκης: Το αποθεωτικό αφιέρωμα των «Times»

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 11:53 Γράφτηκε από

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Σέλτικ στη Σκωτία και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τράβηξαν μέχρι και την προσοχή των «Times»!

 
Τα 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τα δυο χατ τρικ άλλωστε αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του μπροστά από τα αντίπαλα καρέ να τραβούν μέχρι και την προσοχή των «Times»!
 
 
Το περίφημο βρετανικό Μέσο με έδρα το Λονδίνο δημιούργησε ένα ολόκληρο αφιέρωμα για τη μεταγραφή του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ στη Σέλτικ και χαρακτήρισε ως καθαρή «κλοπή» τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που εκταμίευσαν οι Κέλτες το προηγούμενο καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τη Φένλο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Άγγλοι δεν δίστασαν να συνδέσουν το όνομά του με «ιερά τέρατα» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι Μάρκο Φαν Μπάστεν και Λούις Σουάρες, συγκρίνοντας τις επιδόσεις τους κατά την περίοδο που αγωνίζονταν όλοι στην Ολλανδία!

Ακόμα πάντως κι αν θεωρηθεί από κάποιους υπερβολικό, το δεδομένο είναι πως ο Γιακουμάκης έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κερδίσει την καθολική αποδοχή στη Σκωτία και τα αποθεωτικά λόγια από ένα Μέσο με το κύρος των «Times» αποτελούν το επιστέγασμα της εντυπωσιακής του πορείας!

 

 

gazzetta.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search