Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Μέμμος: «Να βοηθήσω τον Γιούχτα, θα τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ για άνοδο»

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 20:18 Γράφτηκε από τον
Ο Γιώργος Μέμμος με την φανέλα του ΟΦΙ Ο Γιώργος Μέμμος με την φανέλα του ΟΦΙ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Γιούχτα έκανε στο prismasport.gr ο Γιώργος Μέμμος. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Αρχανών αποχώρησε από τον ΟΦΙεράπετρας και μπήκε αμέσως στις προπονήσεις των "πρασίνων" υπό τις οδηγίες του Μηνά Πίτσου. 

Ο Μέμμος στις δηλώσεις του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα τονίζοντας ότι είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με οργάνωση καλύτερη και από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους του που είναι να βοηθήσει τον Γιούχτα αλλά και να βελτιωθεί και ο ίδιος. Τέλος υπογράμμισε ότι θα παλέψουν μέχρι τέλος στα πλέι οφ για να διεκδικήσουν την άνοδο!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στο έμψυχο δυναμικό του Γιούχτα. Είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με οργάνωση καλύτερη ακόμα και από ομάδες επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Γνωρίζω που έχω έρθει. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την νέα μου ομάδα και να βελτιωθώ μέσα από αυτή. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο γιατί είμαστε πίσω 7 βαθμούς από την 1η θέση αλλά θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search

Prisma Sport