Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Γιούχτας: Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις

Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2019 21:39 Γράφτηκε από τον

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπορεί να είναι ενδιαφέρον και να μην έχει κριθεί τίποτα ούτε στην ουρά ούτε στην κορυφή αλλά προσωπική μου άποψη είναι ίσως το λιγότερο ελκυστικό από πλευρά θεάματος.
Το γεγονός ότι κάποιες ομάδες δεν είχαν στόχο την άνοδο αλλά μια καλή πορεία σε συνδυασμό με το ότι υποβιβάζεται μόλις μια ομάδα έκαναν τους περισσότερους παράγοντες ιδιαίτερα φειδωλούς στις μεταγραφικές κινήσεις.

Μέσα σε αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα των Αρχανών έχει καταφέρει πέρα από την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει, καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα να παρουσιάσει σε αρκετούς αγώνες θεάμα υψηλότερης κατηγορίας, παρά το γεγονός ότι μπορεί να μην μετουσιώθηκε σε τέρματα και βαθμούς.
Ο Μηνάς Πίτσος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα εξαιρετικό κράμα από έμπειρους και ικανούς μαζί με νέους ποιοτικούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δημιουργούν πλειάδα από φάσεις και με μεγάλη ποικιλία.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα παιχνίδια του Γιούχτα βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιράνθρωποι  που τους ελκύει το πολύ καλό για την κατηγορία θέαμα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport