Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Μηνάς Τζανής: «Στόχος μας να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 21:56 Γράφτηκε από την

Το εξαιρετικό κλίμα στον Γιούχτα, στο οποίο συμβάλλουν διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος, οφείλεται η επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον ποσοδοσφαιριστή, Μηνά Τζανή.

Ο έμπερος αμυντικός μίλησε στο Prismasport.gr για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του να εξασφαλίσει τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ της Γ΄Εθνικής στον κρητικό όμιλο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι παρόλο που υπήρξαν πολλές ατυχίες ο Γιούχτας κατάφερε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να πετύχει τον αρχικό στόχο που είχε θέσει. Παράλληλα επισήμανε ότι ο σκοπός πλέον είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και αν έρθει και το πρωτάθλημα καλώς να έρθει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μηνά Τζανή:

«Η μέχρι τώρα πορεία είναι πολύ καλή παρόλο που έχουμε φέτος ατυχίες με τραυματισμούς και πολλές χαμένες ευκαιρίες. Επίσης και κακές διαιτησίες που μας έχουν στερήσει βαθμούς. Καταφέραμε να είμαστε στα πλέι οφ τέσσερις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτό γιατί η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και είχαμε στόχο να είμαστε στη πρώτη τετράδα. Ο στόχος της ομάδας είναι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θα λέγαμε όχι αν ερχόταν και το πρωτάθλημα αν και στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε. Η επιτυχία οφείλεται στο κλίμα που έχουμε ως ομάδα και από την διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και τον κόσμο που όλοι μαζί είμαστε σαν μια οικογένεια».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport