Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα τελευταία νέα του Γιούχτα ενόψει ΣΥΝΚΑ | Η δήλωση του Μ. Πίτσου

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 21:05 Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα και πλέον μήνα (!) ο Γιούχτας θα αγωνιστεί και πάλι στις Αρχάνες, φιλοξενώντας την Κυριακή στις 15:00 την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα ήταν στις 10 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Πανακρωτηριακό, ξεκινώντας από τότε ένα επιτυχημένο σερί και με στόχο να συνεχίσει αυτό το σερί και στο παιχνίδι της Κυριακής.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μηνάς Πίτσος θα έχει στην διάθεσή του τον Φραγκουλάκη και τον Ραπτάκη που εξέτισαν την μία αγωνιστική τιμωρίας τους αλλά αντίθετα μένουν εκτός πλάνων οι τραυματίες Σταθόγλου, Κόλλιας, Σφυρογιαννάκης και Κασσωτάκης.

Ο προπονητής του Γιούχτα τόνισε τα εξής για την αναμέτρηση της Κυριακής:

«Το ΣΥΝΚΑ θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κάνει μια προσπάθεια να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας και θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα διπλά που έκανε με Πόρο και Ηρόδοτο. Όμως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα και έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να νικήσουμε για να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε ότι έχουμε με κόπο χτίσει. Την κατάλληλη στιγμή επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από αυτά τα εκτός έδρας ματς και πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δημήτρης Γιγουρτσής

Τελευταία άρθρα από τον/την Δημήτρης Γιγουρτσής

Σχετικά Άρθρα