Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Μπουνάκης: «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το προπονητικό τιμ και τους παίκτες»

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 12:33 Γράφτηκε από τον

Με μία ηγετική δήλωση και μπαίνοντας μπροστά ο πρόεδρος του Γιούχτα Νίκος Μπουνάκης ξεκαθάρισε ότι όλο το Δ.Σ. στηρίζει τόσο το προπονητικό τιμ όσο και τους παίκτες της ομάδας!

Ο κ. Μπουνάκης τόνισε στην δήλωση του ότι μέλημα όλων είναι η ανοδική πορεία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους Κώστα Μπουνάκη και Νίκο Ιερωνυμάκη, οι οποίοι παραιτήθηκαν από τα πόστα τους, τονίζοντας ότι έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια αφιλοκερδώς το σωματείο 

Αναλυτικά η δήλωση του:

Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γιούχτα.
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τα εξής:

1) Μέλημα όλων των μελών του Δ.Σ. και των συνεργατών μας είναι η ανοδική πορεία της ομάδας

2) Η σταθερή πορεία της ομάδας είναι σε πρώτη προτεραιότητα

3) Οι κύριοι Μπουνάκης Κωνσταντίνος (Γενικός Αρχηγός και μέλος του Δ.Σ.) και Ιερωνυμάκης Νικόλαος (Τεχνικός Διευθυντής), έχουν βοηθήσει αφιλοκερδώς για πολλά χρόνια την ομάδα, όσο λίγοι παράγοντες, ενώ φέτος είχαν μαζί με τον προπονητή κύριο Άγγελο Κασσωτάκη την ευθύνη για την συμπλήρωση του ρόστερ και την επιλογή των παικτών, ενεργούσαν και ενεργούν, σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Γιούχτα.

4) Το Δ.Σ. του Γιούχτα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το προπονητικό τιμ και τους παίχτες σε ένα δύσκολο και σύντομο πρωτάθλημα.

5) Πάνω από όλους μας είναι το συμφέρον της ομάδας και όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά, διοίκηση, προπονητές και παίχτες.

Με εκτίμηση
O Πρόεδρος του Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας»
Νίκος Μπουνάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search