Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021

Α. Κασσωτάκης: «Παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας - Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας»

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 11:31 Γράφτηκε από τον

Δηλώσεις ενόψει του ιστορικού παιχνιδιού απέναντι στον Πανιώνιο παρααχώρησε ο προπονητής του Γιούχτα, Άγγελος Κασσωτάκης.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στις δυσκολίες του παιχνιδιού απέναντι στον Ιστορικό Πανιώνιο, αναφέρθηκε όμως και στο γεγονός ότι το παιχνίδι αποτελεί χαρά για τον Γιούχτα και τον κόσμο του.

Ακόμη, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των Αρχανών, ώστε να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, με σκοπό στο τέλος του παιχνιδιού να είναι εκείνοι που θα χαμογελάνε!

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Αποτελεί χαρά για τον Γιούχτα και τον κόσμο του που θα φιλοεξνήσει έναν τέτοιο αντίπαλο στο γήπεδο μας, στις Αρχάνες. Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο, καλώ τον κόσμο του Γιούχτα και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων να μας στηρίξει με την παρουσία του και να βρεθεί στο πλάι μας, ώστε να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για την νίκη. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εμείς θα δώσουμε το 100%, είμαστε έτοιμοι και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search