Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Aγγ. Κασσωτάκης: "Πολύ σημαντική φιλική νίκη που μας δίνει ψυχολογία για το πρωτάθλημα"

Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 18:56 Γράφτηκε από

Σαν μια μεγάλη ψυχολογική τόνωση λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής είδε την σπουδαία εκτός έδρας φιλική νίκη του Γιούχτα επί των Χανίων ο Άγγελος Κασσωτάκης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στους εκπροσώπους του τύπου. 

Αρχικά ο προπονητής του Γιούχτα για τη νίκη και το παιχνίδι τόνισε: 

"Στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντιπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικό ήταν να πιεστούμε και εμείς από την ομάδα των Χανίων όμως σε δύο αντεπιθέσεις καταφέραμε και βάλαμε δύο πολύ ομορφα τέρματα. Είναι μια πολύ σημαντική φιλική νίκη που δίνει ψυχολογία στην ομάδα μας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και είναι σημαντικό ειδικά όταν κερδιζεις εκτός έδρας. Σήμερα απουσίαζαν αρκετά παιδιά λόγω τραυματισμών θα επιστρέψουν και αυτά και θα ήμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος". 

Για την ένταξη του ΠΑΟ Ρουφ και του Πανιωνίου στον όμιλο της Κρήτης και πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του ομίλου: 

"Kάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα. Μας είχαν πει για όμιλο Κρήτης στη συνέχεια για όμιλο Αθήνας, τώρα μας λένε για κρητικό όμιλο με δύο πολύ δυνατές ομάδες για την κατηγορία και τα δικά μας δεδομένα. Περιμένουμε να μας πούνε τελικά οι άνθρωποι της ΕΠΟ τι θα γίνει για να μπούμε μετά από 2,5 μήνες στο πρωτάθλημα." 

Για τον φετινό στόχο του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής: 

"Ο στόχος του Γιούχτα τα τελευταία χρόνια είναι να τερματίζουμε όσο υψηλότερα γίνεται. Με την παρουσία μας στην Γ΄Εθνική τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει μια σταθερότητα και μακάρι ο θεός να μας βοηθήσει να πάμε καλά και φέτος". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search