Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχές... δια ζώσης από τον Γιούχτα στον Σταύρο Αρναουτάκη (Photo)

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:00 Γράφτηκε από

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης έχει σήμερα (Τρίτη 14/9) την ονομαστική του εορτή, με αντιπροσωπεία του Γιούχτα να τον επισκέπτεται, επιφυλάσσοντας του ένα δώρο.

Κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσε η πρόκριση της ομάδας των Αρχανών στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο Περιφερειάρχης.

To παρών στο γραφείο του Περιφερειάρχη, έδωσαν ο πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης, ο αντιπρόεδρος, Μύρων Χιλιετζάκης, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Ιερωνυμάκης, ο β' γενικός αρχηγός, Κωνσταντίνος Μπουνάκης, ο ταμίας, Γιάννης Χοχλιδάκης, ο προπονητής της ομάδας των Αρχανών, Άγγελος Κασσωτάκης καθώς και οι ποδοσφαιριστές, Μηνάς Τζανής και Νίκος Κατσικοκέρης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Επίσκεψη της ομάδας μας στο Σταύρο Αρναουτάκη για την ονομαστική του εορτή.

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Γιούχτα, προκειμένου να του ευχηθούν για την ονομαστική εορτή!

Το παρών έδωσε η διοίκηση, ο προπονητής αλλά και παίκτες και φυσικά πέρα από ευχές κύριο θέμα συζήτησης ήταν η πρόκριση της ομάδας μας στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, την οποία παρακολούθησε από κοντά ο κ. Αρναουτάκης.

Κύριε Σταύρο χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα