Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Iκανοποίηση στον Αήττητο Σπάτων παρά τον αποκλεισμό , αλλά και παράπονα για την διαιτησία

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 14:38 Γράφτηκε από

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας του Αήττητου Σπάτων παρά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Γιούχτα στις Αρχάνες με την Αθηναϊκή ομάδα πάντως να εκφράζει τα παράπονα της για την διαιτησία και ιδιαίτερα για κάποιες αποφάσεις του επόπτη Μαρκετάκη τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημιχρονο. 

Χαρακτηριστικά η ομάδα του Αήττητου Σπάτων αναφέρει στη σελίδα της στο Facebook: 

" Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αήττητου την επόμενη μέρα του αποκλεισμού της ομάδας από τον Γιούχτα εκτός έδρας στην Κρήτη.

Οι νεαροί στην πλειοψηφία ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Τσιώλη απέδειξαν με την εμφάνισή τους ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο στο επικείμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Κατάφεραν και στάθηκαν σαν ίσος προς ίσον απέναντι σε μια ομάδα με πληθώρα έμπειρων ποδοσφαιριστών και σε μια πολύ καυτή έδρα.
Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε με προβλήματα καθώς τραυματίες είναι Παναγόπουλος και Παπανικολάου, των οποίων η κατάσταση θα εκτιμηθεί σήμερα οπότε και θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Πυρ και μανία είναι με τις υποδείξεις του Χανιώτη βοηθού διαιτητή Μαρκετάκη ο γενικός αρχηγός του Αήττητου Γιάννης Τζανόπουλος. Ο κ. Μαρκετάκης δεν υπέδειξε στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον πέντε πεντακάθαρα οφσάϊντ σε ποδοσφαιριστές του Γιούχτα ενώ στην επανάληψη στο 75΄ υπέδειξε σε θέση οφσάϊντ τον Κατσέρη, ο οποίος έφυγε πίσω από την σέντρα (!!!)" 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search