Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Περηφάνια στη Δαμάστα για τις μεταγραφές Ολιβέιρα - Μεϊρέλες στον ΠΟΑ

Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 15:13 Γράφτηκε από

Το γεγονός ότι αποδεικνύονται, η ποδοσφαιρική σοβαρότητα, η ικανότητα και οι εξαιρετικές επιλογές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, έκανε λόγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των Ολιβέιρα - Μείρέλες με τον ΠΟΑ, ο Α.Ο Δαμάστας.

Όπως τονίζουν στο κείμενο της ανακοίνωσης τους οι "μπλε", είναι τιμητικό για εκείνους ότι τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το σωματείο να γίνονται ανάρπαστοι τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός.

Εν κατακλείδι ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας ευχήθηκε στους Μιγκέλ Ολιβέιρα και Μάρκο Μεϊρέλες καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα δύο δικά του παιδιά όπως χαρακτηρίζει, με τον πρώτο, τον Ολιβέιρα να ευχαριστεί λέγοντας: "Ευχαριστώ οικογένεια. Πάμε Δαμάστα".

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στο κείμενο οι άνθρωποι της Δαμάστας:

ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ: «ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ»
 
Mε αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας με το σωματείο του ΠΟ Ατσαλένιου δύο δικών μας παιδιών, του Μιγκέλ Ολιβέιρα και του Μάρκο Μεϊρέλες, ο ΑΟ Δαμάστας θα ήθελε να επισημάνει τα εξής:
Την τελευταία περίοδο βλέπουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ Δαμάστας, να αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ομάδων και να χαίρουν μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Αυτό αποδεικνύει την ποδοσφαιρική σοβαρότητα, την ικανότητα και τις εξαιρετικές επιλογές που έγιναν από τον ΑΟ Δαμάστας,, τους ανθρώπους της ομάδας, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρο και όλα το τεχνικό επιτελείο, για μια ομάδα η οποία δομήθηκε με ποδοσφαιριστές που είχαν το ταλέντο και τις προοπτικές να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.
Αυτό το γεγονός τιμάει την Δαμάστα, ώστε τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές να γίνονται ανάρπαστοι στην εγχώρια αλλά και στην εκτός Ελλάδας μεταγραφική αγορά.
Η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας εύχεται καλή συνέχεια στα δύο δικά μας παιδιά από την Πορτογαλία, τον Μιγκέλ και τον Μάρκο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους καριέρα.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search