Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

Χατζησεβαστός: «Υπερήφανος που υπηρέτησα την Δαμάστα»

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 11:08 Γράφτηκε από τον

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Γιάννης Χατζησεβαστός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Δαμάστας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του prismasport.gr (διαβάστε εδώ).

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα δυο χρόνια τονίζοντας ότι νιώθει περήφανος που υπηρέτησε αυτό το σωματείο!

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Κάπου εδώ κλείνει ένας υπέροχος κύκλος της συνεργασίας μου με την Δαμάστα…Μια ομάδα που πέρυσι όταν ανέλαβα, δεν πίστευα ότι ήταν τόσο υψηλό το επίπεδο από θέμα οργάνωσης και από θέμα ποιότητας. Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά, που δουλέψαμε όλοι μαζί ως οικογένεια, πήραμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της σε επίπεδο Α1 Κατηγορίας και ανεβήκαμε στην Γ’ Εθνική. Ήταν και είναι χαρά μου που ήμουν προπονητής σε αυτή την ομάδα και νιώθω υπερήφανος που υπηρέτησα αυτό το σωματείο.

Θέλω να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν όλους τους συνεργάτες που είχα, που όλοι ήταν και είναι φίλοι μου, τον Κώστα Αργέντη, τον Δαυίδ Φραγκιαδάκη και τον Μιχάλη Καρδουλάκη.

Όλους ανεξαιρέτως τους παράγοντες και τα στελέχη της ομάδας Πολυχρονάκη, Σαρρή, Νικηφόρο, αδελφούς Περάκη, Μαθιουλάκη, τον υπεύθυνο Τύπου Μ.Βαρδαλαχάκη, τον φροντιστή μας Γιάννη Περάκη και τη μασέρ Γεωργία Συκολογιαννάκη.

Νιώθω όμως πάνω απ’ όλα τυχερός που συνεργάστηκα με δύο ανθρώπους, τον Μιχάλη Παπαδάκη και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και φυσικό ηγέτη μας, Αντώνη Παπαδάκη.

Άνθρωποι σαν τον Αντώνη Παπαδάκη κοσμούν το ποδόσφαιρο και πρέπει πάντα να είναι στο χώρο γιατί τον έχει ανάγκη.

O Αντώνης Παπαδάκης δεν άλλαξε την ιστορία μόνο της Δαμάστας. Άλλαξε την ιστορία του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, για το πως πρέπει να βλέπουμε το άθλημα, με ποδοσφαιρικό πολιτισμό, ευ αγωνίζεσθαι, κοινωνική προσφορά, ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Τον ευχαριστώ ξεχωριστά γιατί ήταν πάντα δίπλα μου και εύχομαι να έχει πάντα δύναμη για να συνεχίζει το ανυπέρβλητο έργο του.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και τα περσινά παιδιά αλλά και τους μικρούς που είχαμε φέτος και θέλω να τους πω να είναι όλοι υπερήφανοι για την ομάδα μας. Πραγματικά η Δαμάστα απέκτησε τον ξεχωριστό δικό της χώρο στην καρδιά μου…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Search