Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Όταν ο Α. Παπαδάκης μιλούσε για αλλαγή σχεδιασμού λόγω covid 19

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 22:04 Γράφτηκε από τον

‘Όταν στις 19 Αυγούστου ο ισχυρός άντρας της Δαμαστάς Αντώνης Παπαδάκης έβγαινε με επίσημη ανακοίνωση του σωματείου και ουσιαστικά μίλησε για επανασχεδιασμό των πλάνων κάποιοι το θεώρησαν σαν ένα δείγμα αδυναμίας .


Όμως ο φυσικός ηγέτης της νεοφώτιστης ομάδας ουσιαστικά έκανε κίνηση ματ καθώς έχοντας προβλέψει την κατάσταση που βιώνουμε την περίοδο αυτή με το γενικό Lock down και την αναστολή των αγωνιστικών και θέλησε να προστατέψει όσο ήταν δυνατόν την επένδυση του.


Η δημόσια τοποθέτηση του στις 19 Αυγούστου συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι


«Με τα νέα δεδομένα που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έχουν άμεση ισχύ, αντιλαμβανόμαστε άπαντες ότι αλλάζει άρδην το σκηνικό στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και γενικά σε όλο το τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό ο ΑΟ Δαμάστας ξεκινάει ανασχεδιασμό του όλου πλάνου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 και αναλυτικότερες αποφάσεις θα επισημοποιηθούν από την επίσημη σελίδα τις επόμενες ημέρες.
Όλα αυτά συνεχίζοντας να παρακολουθούμε στενά τόσο τις εξελίξεις στην ελληνική επικράτεια και παγκοσμίως, όσο και τις νέες αποφάσεις και τα μέτρα προστασίας για την πανδημία COVID-19»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search