Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε επαγγελματικά πλαίσια η Δαμάστα πριν το ματς με Πλατανιά!

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 11:25 Γράφτηκε από τον

Σε επαγγελματικά πλαίσια η ομάδα της Δαμάστας πριν από το παιχνίδι με τον Πλατανιά!

Η νεοφώτιστη ομάδα στην Γ' Εθνική κάνει βήματα προόδου και προσπαθεί να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς... πάντα σε επαγγελματικά πλαίσια. Έτσι πριν από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά στο Μάλεμε, η αποστολή του συλλόγου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο των Χανίων!, κάτι που βλέπουμε να γίνεται σε ομάδες επαγγελματικών πρωταθλημάτων!

Διαβάστε την ανάρτηση της Δαμάστας:

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα βρει τον ΑΟ Δαμάστας να ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, σε αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Μάλεμε.

Η ψυχολογία στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι εξαιρετική μετά το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα.

Ο ΑΟ Δαμάστας έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και αυτό επιβεβαιώνεται με τις κινήσεις που γίνονται από το Δ.Σ., παίρνοντας τώρα την απόφαση η αποστολή να πάει από το Σάββατο στα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Η αποστολή θα μείνει το βράδυ του Σαββάτου στο “Irene Hotel” στην πόλη των Χανίων.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία με ηρεμία να προετοιμαστούν πνευματικά για το παιχνίδι και από το ξενοδοχείο το μεσημέρι της Κυριακής ο ΑΟ Δαμάστας θα μεταβεί στο γήπεδο του Μάλεμε για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνοδέψουν και μέλη της διοίκησης, με το ομαδικό πνεύμα και το εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της Δαμάστας να είναι αυτό που θα οδηγήσει και σε νέες επιτυχίες την ομάδα…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα