Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Μέγας χορηγός της Δαμάστας η εταιρεία «Geotrans - International Forwarders»

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 19:28 Γράφτηκε από τον
Μέγας Χορηγός Δαμάδτας Μέγας Χορηγός Δαμάδτας

Τεράστιας στρατηγικής σημασίας είναι η νέα συνεργασία του ΑΟ Δαμάστας με την εταιρεία «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS», μιας εκ των μεγαλύτερων και πρωτοπόρων εταιριών Διεθνών Μεταφορών, ελληνικών συμφερόντων.

Ο ηγέτης και ιδιοκτήτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Business Development Manager της εταιρείας κ. Χριστόφορο Δημοκρασά και συζήτησαν για όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, παρουσία του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου κ. Νίκου Ανδριαδάκη.

Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» θα είναι ο ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του ΑΟ Δαμάστας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 και βασικός συντελεστής της ομάδας στην προσπάθεια για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια σειρά από ενέργειες, έχοντας ως στόχο την αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών και με σκοπό την αμοιβαία συνεργασία για ποδοσφαιρική και επαγγελματική επιτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Δαμάστας και προσωπικά ο ιδιοκτήτης κ. Αντώνης Παπαδάκης ευχαριστούν τον κ. Χριστόφορο Δημοκρασά, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το project του συλλόγου, συμβαδίζοντας στην ανάπτυξη και στις αξίες του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS»

Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» είναι μια καινοτόμος εταιρεία Διεθνών Μεταφορών, που επικεντρώνεται στην άρτια παροχή υπηρεσιών μεταφοράς και logistics σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και εφάρμοσε πρωτοποριακές στρατηγικές στο σχεδιασμό της οργάνωσής της και των μεθόδων παροχής των υπηρεσιών της, με στόχους: 1) Την αμεσότητα και την ευελιξία υπηρεσιών 2) Παγκόσμια κάλυψη 3) Την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές Στην προσπάθειά αυτή έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο οδικών μεταφορών με καθημερινές αναχωρήσεις από και προς Ιταλία με στόλο φορτηγών αυτοκινήτων, εξασφαλίζοντας ευελιξία και χαμηλά κόστη για τους πελάτες της. Παράλληλα, έχει την Ελλάδα με την Ευρώπη με εβδομαδιαία δρομολόγια στις σημαντικότερες πόλεις σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με το διεθνές δίκτυο ανταποκριτών και τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες, δίνουν τη δυνατότητα στην «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» να προσφέρει στους πελάτες της παγκόσμια κάλυψη, το συντομότερο δυνατό χρόνο μεταφοράς και το χαμηλότερο δυνατό κόστος, παράλληλα με έγκαιρη ανίχνευση φορτίου. Η «GEOTRANS INTERNATIONAL FORWARDERS» ενεργεί και αναπτύσσεται με γνώμονα τους πελάτες της, την ταχύτητα και την ασφάλεια των μεταφορών τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search