Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Καλοκαιρινό camp για νέα ταλέντα την Παρασκευή στο γήπεδο της Δαμάστας

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 16:10 Γράφτηκε από τον
Καλοκαιρινό camp για νέα ταλέντα την Παρασκευή στο γήπεδο της Δαμάστας Καλοκαιρινό camp για νέα ταλέντα την Παρασκευή στο γήπεδο της Δαμάστας

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά η Δαμάστα και το γήπεδο της Δαμάστας αποκτά πάλι ζωή, με μια σημαντική αγωνιστική δράση που έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Το γήπεδο της Δαμάστας ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί νέα ταλέντα, σε ένα προπονητικό camp που διοργανώνει η Δαμάστα.

Το προπονητικό camp γίνεται στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της Δαμάστας με σωματεία του Ηρακλείου και για επιλογές που θα γίνουν για το ρόστερ της νέας περιόδου. Οι ηλικίες των ποδοσφαιριστών που θα μετέχουν είναι 2000-2001-2002-2003 και περισσότερα από 50 αθλητές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε δύο γκρουπ, 17:00 με 19:00 και 19:00 με 21:00 υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Το προπονητικό camp θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής για την προστασία από τον κορωνοϊό και έχοντας ληφθεί όλα τα μέτρα υγιεινής, από την πρώτη στιγμή που το λεωφορείο της ομάδας θα παραλάβει τα νέα ταλέντα από το Ηράκλειο, κατά την παραμονή τους και προπόνησή τους στις εγκαταστάσεις της ομάδας, την χρήση των αποδυτηριακών χώρων και την επιστροφή τους μετά το τέλος του camp.

Επίσης, ο ΑΟ Δαμάστας έχει μεριμνήσει για την παροχή όλων των απαραίτητων εφοδίων και του ενδεδειγμένου ρουχισμού στους αθλητές κατά την παρουσία τους στο προπονητικό camp.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search