Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Άρης Σούδας: Ανανέωσε με έντεκα ποδοσφαιριστές

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 13:47 Γράφτηκε από

Η ομάδα της Σούδας έκανε γνωστό πως έντεκα ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόογου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Άρη.

Η είδηση έγινε γνωστή από επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, η οποία μάλιστα πέρα από τις ανανεώσεις των παικτών θέλησε να γνωστοποιήσει πως έγινε επανέραρξη της συνεργασίας της ομάδας μαζί με τον Μιχάλη Μπακογιάννη, ο οποίος απουσίαζε για σύντομο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Άρη Σούδας εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προερχόμενους από τα τμήματα υποδομών του σωματείου ποδοσφαιριστές Βροντάκη Νίκο, Λαβράνο Αντώνη, Μιχαλόπουλο Αιμίλιο, Νικολακάκη Στράτο, Πατελάκη Βαγγέλη, Σελάμη Γιώργο, Σκοπελίτη Κώστα, Σούλιαρη Βαγγέλη, Στεφανίδη Ηλία, Τσιμπρικίδη Βασίλη, Φέζγκα Ντίβιον καθώς και την επανέναρξη της συνεργασίας με τον Μιχάλη Μπακογιάννη ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μας μετά τη σύντομη απουσία του.

Επίσης από την Κ16 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας προωθήθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Βουλγαράκης Ιωάννης.


Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιείς, καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά και εκπλήρωση των προσωπικών τους στόχων».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search