Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021

Κράτησε το «μηχανάκι» Δολαψάκη ο ΑΟΑΝ

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 21:00 Γράφτηκε από τον

Δικός του και τη νέα σεζόν θα είναι ο Γιάννης Δολαψάκης!

Ο ΑΟΑΝ συμφώνησε με τον 20χρονο ακραίο αμυντικό ο οποίος παραμένει κάτοικος Αγίου Νικολάου και για τη σεζόν 2021-2022. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από εξαιρετικό πρωτάθλημα με τους Λασιθιώτες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου τερμάτισαν στην 2η θέση, πίσω από τον Ηρόδοτο. 

Έτσι λοιπόν συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον ΑΟΑΝ ο οποίος κρατάει τους σημαντικότερους παίκτες της περσινής περιόδου, έχοντας στόχο να είναι ανταγωνιστικός και να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

Παραμένει Αγιονικολιώτης και ο Δολαψάκης!
Η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην ομάδας και για τη νέα σεζόν 2021/2022, θα εξακολουθήσει να έχει τον Γιάννη Δολαψάκη.
Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός, ένας από τους κορυφαίους παίκτες την περασμένη περίοδο, με μεγάλη συμβολή στην επιτυχημένη παρουσία μας σε όλες τις διοργανώσεις που πήραμε μέρος, δικαιώνοντας τις συστάσεις που τον συνόδευαν και αποτελώντας μια πολύτιμη μονάδα στην «κυανόλευκη» ενδεκάδα, συμφώνησε να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «κυανόλευκα» για μια χρόνια, βοηθώντας στην προσπάθεια εκπλήρωσης των στόχων μας.
Ευχόμαστε πάντα υγιής, για μια σεζόν με ανοδική πορεία, φτάνοντας στα επίπεδα που μπορεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search