Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Μακράκης: «ΑΟΑΝ στα εύκολα, ΑΟΑΝάρα στα δύσκολα»

Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 13:27 Γράφτηκε από
Δεύτερος από δεξιά, Μάνος Μακράκης Δεύτερος από δεξιά, Μάνος Μακράκης

Ένας άνθρωπος που συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε ο ΑΟΑΝ να γίνει ισχυρός όπως στο παρελθόν, ο Μάνος Μακράκης βλέπει την ομάδα του να δρέπει τους καρπούς των κόπων του.

Μαζί με τον Γρηγόρη Κοκολάκη επανίδρυσαν τον ΑΟΑΝ, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Κρήτης και μέσα σε λίγα χρόνια, έφτασαν λίγα λεπτά ώστε να πανηγυρίσουν την άνοδο του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Οντας υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, ο Μάνος Μακράκης δεν σταματάει ακόμα και σήμερα να δείχνει την τεράστια αγάπη του για τον ΑΟΑΝ, με την φανέλα του οποίου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και έχει βάλει πλάτη στα όσα άσχημα συνέβησαν στην πάροδο του χρόνου.

Προφανώς αυτός ο δρόμος δεν είχε στρωθεί με ροδοπέταλα, με την ομάδα να ξεκινάει από το μηδέν, παρ'όλα αυτά βρήκαν τα ψυχολογικά αποθέματα, αλλά και άλλα σημαντικά στοιχεία όπως το μεράκι και την αγάπη που τρέφουν για το "μπλε" αστέρι, ούτως ώστε με αργά αλλά αποφασιστικά βήματα να κάνουν ένα-ένα τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Όπως ο ίδιος αναφέρειτο όνειρο δεν σβήνει και το ταξίδι δεν σταματά για τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ που έχουν στόχο η ομάδα να αποκτήσει ξανά το "όνομα" όπως και την αίγλη που είχε πριν κάποια χρόνια ακόμα και στην ίδια την πόλη του Αγίου Νικολάου.

Με μήνυμα του ευχαριστεί όσοι συνέβαλαν στην εξαιρετική χρονιά, από τον αρχιτέκτονα αυτής της σεζόν, Νίκο Σουργιά μέχρι και την δημοτική Αρχή της πόλης, αναφέροντας ξεχωριστά τον Λάμπρο Μάρη, ο οποίος όπως αναφέρει τους έβαλε την "σπίθα" ώστε να ξεκινήσουν και δεν έλειψε σε καμία στιγμή στην φετινή πορεία.

Ο Μάνος Μακράκης δεν ξέχασε φυσικά τον Γρηγόρη Κοκολάκη, ο οποίος αποτελεί τον "διόσκουρο" του στο ταξίδι που έχει ξεκινήσει από το 2019 και κρατάει μέχρι και σήμερα, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού στην Γενική Συνέλευση του ΑΟΑΝ σε λίγες ημέρες.

Αναλυτικα τα όσα αναφέρει στο μήνυμα του ο Μάνος Μακράκης:

Το όνειρο δεν σβήνει, το ταξίδι δεν σταματά!

Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από τη στιγμή που μια παρέα ανθρώπων μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις και σκέψεις αναλάβαμε την τύχη της ομάδος που αγαπάμε, της ομάδος της πόλης μας. Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη λόγω της πρωτύτερης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει το σωματείο καθώς είχε χάσει την αίγλη του ακόμη και στην ίδια μας την πόλη.

Ο πρώτος χρόνος κύλησε πολύ δύσκολα, καθώς η απειρία μας και τα λάθη μας έκαναν το εγχείρημα που ξεκινήσαμε να δείχνει δύσκολο, όμως η θέληση, το πάθος μας και η αγάπη που εισπράτταμε από τον κόσμο, μας έκανε στο τέλος να τα καταφέρουμε. Η δεύτερη ονειρική περίοδος, ξεκίνησε μη έχοντας δεδομένα λόγω κορονοϊού, όμως κρατώντας τον Άνθρωπο με «Α» κεφαλαίο Νίκο Σουργιά και κάνοντας σωστό προγραμματισμό και παρ’ολο το περιορισμένο μπατζετ , έμελλε να κάνει ολόκληρη την Κρήτη να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον οργανισμό ΑΟΑΝ. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός, γιατί ο προορισμός του δικού μου ΑΟΑΝ είναι μόνο η κορυφή.

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην αγάπη του κόσμου που εισέπραττα καθημερινά και που αυτός ήταν ο λόγος που πάσχιζα να φέρω χαρά και επιτυχίες σε έναν σύλλογο που αγαπω και μεγάλωσα στο πλευρό του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Σουργιά, τον Αντώνη Γιαννακάκη, τον Βασίλη Μπέρκοβιτς,τον Αυξέντιο Κεκελεκη,το γιατρο της ομάδας μας Γιώργο Παπαδοπουλη τον στρατιώτη του ΑΟΑΝ Νίκο Τσώτσο, ανθρώπους οι οποίοι είναι χαρά και ευλογία να συνεργάζεσαι μαζί τους, τους φροντιστές, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι με έκαναν να χάνω τον ύπνο μου πριν και μετά από κάθε παιχνίδι μας και με έκαναν να μη θέλω να λείπω λεπτό από το πλευρό τους , το εξαίρετο διοικητικό συμβούλιο που τα δύο αυτά χρόνια έδωσε τα πάντα ώστε αυτή η ομάδα να θέσει τις βάσεις για να ξαναζήσει τις δόξες του παρελθόντος.

Τέλος, τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας και τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας που ήταν αυτά τα δύο χρόνια, ο απίστευτος κόσμος του ΑΟΑΝ. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που μας έκανε να γίνουμε ΑΟΑΝ, να αγαπήσουμε τον σύλλογο και να ονειρευόμαστε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στις μεγάλες κατηγορίες Λάμπρο Μάρη, ο οποίος δεν έλειψε ούτε μια στιγμή από το πλευρό της ομάδος τα δύο αυτά χρόνια.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου πάνω απ’ όλα αντιδήμαρχο Χάρη Αλεξάκη και Λευτέρη Ραφαϊλάκη πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ, τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, αλλά και σύσσωμη την δημοτική αρχή και τους υπαλλήλους του δήμου, καθώς από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και ήταν δίπλα μας σε ότι και αν τους ζητήθηκε.

Τελευταίο αφήνω τον πρόεδρο και παιδικό μου φίλο Γρηγόρη Κοκολάκη, τον άνθρωπο που ξεκινήσαμε μαζί το καλοκαίρι του 2019 την αναγέννηση αυτής της ομάδας, τον άνθρωπο που άφησε προσωπικές φιλοδοξίες και το «εγώ» του, γιατί από την αρχή ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και να ενώσει όλους όσους αγαπούσαν, αγαπάνε τον ΑΟΑΝ και να δημιουργήσουμε νέους φιλάθλους.

Ραντεβού όλων όσων αγαπάμε την ομάδα μας στη Γενική Συνέλευση σε μερικές ημέρες, για έναν ΑΟΑΝ δυνατό, για έναν ΑΟΑΝ στην κορυφή.

ΑΟΑΝ στα εύκολα, ΑΟΑΝΑΡΑ στα δύσκολα.

Με εκτίμηση Μακράκης Μάνος (υπεύθυνος ποδ. τμήματος ΑΟΑΝ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα