Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΟΑΝ: «Έδειξε ανάξιος ο Τρίγκας - Ευχαριστούμε την ΕΠΟ για την ασέβεια στην ομάδα μας»

Κυριακή, 30 Μαϊος 2021 20:23 Γράφτηκε από

Αιχμές κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και του διαιτητή της αναμέτρησης Νίκου Τρίγκα άφησε μέσω ανακοίνωσης η ομάδα του Αγίου Νικολάου.

Στην ανακοίνωση του ο ΑΟΑΝ, ευχαριστεί την ΕΠΟ/ΚΕΔ με ειρωνικό τρόπο καθώς όπως αναφέρει είχε ζητήσει τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή στο ντέρμπι τίτλου, ενώ η διοργανώτρι Αρχή αντ'αυτού όρισε τον νεαρό Νίκο Τρίγκα από τον σύνδεσμο, ο οποίος όπως λένε έδειξε ανάξιος να διαχειριστεί την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, επηρεασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση
Η διοίκηση του ΑΟΑΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για την ασέβεια που έδειξε προς το σωματείο μας, το οποίο από την αρχή της εβδομάδας αιτήθηκε τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή και αντ’ αυτού σε ένα αγώνα τόσο μεγάλης κρισιμότητας, προτίμησε να ορίσει τον διαιτητή κύριο Τρίγκα, ο οποίος είχε να οριστεί από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο. Έδειξε ανάξιος να διαχειριστεί την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα, επηρεασμένος από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς συνεχίζουμε τη ρομαντική προσπάθεια.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prisma Sport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prisma Sport

Σχετικά Άρθρα