Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Σε άλλο επίπεδο και στις εγκαταστάσεις ο ΑΟΑΝ

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 17:31 Γράφτηκε από τον

Το γήπεδο του ΑΟΑΝ έχει αλλάξει ολοκληρωτικά και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη και γενικότερα τον νομό Λασιθίου.

Με την βοήθεια της περιφέρειας αλλά και την συμβολή του ΑΟΑΝ, ο χλοοτάπητας άλλαξε ενώ ανακαινίστηκαν πλήρως οι κέρκίδες του σταδίου, αλλά και τα δημοσιογραφικά θεωρία αλλά και η Αίθουσα Τύπου.

Φέτος οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ έχουν ρίξει όλο το βάρος ώστε να εκσυγχρονίσουν τα αποδυτήρια της ομάδας και να δημιουργήσουν τα ιδιόκτητα γραφεία της με χώρο συνεδριάσεων και τροπαιοθήκη ούτως ώστε να συγκεντρωθεί η ταιριαστός ιστορία του συλλόγου.

Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και αναμένεται τις επόμενες δύο εβδομάδες, να έχουν ολοκληρωθεί έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα αποδυτήρια να αποτελούν κόσμημα για το αγιονικολιώτικο σύλλογο.

Όλα αυτά γίνονται παράλληλα με τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση δηλαδή, εκτός την καλή πορεία και την επαναφορά της αίγλης του ιστορικού ΑΟΑΝ, να δημιουργήσει τις βάσεις για το μέλλον και αυτό φάνηκε από τις βελτιώσεις που γίνονται στο στάδιο αλλά και στο προπονητικό κέντρο της Αμμούδας.

Στο γήπεδο αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται σύντμηση των πυλώνων φωτισμού ώστε με αυτόν τον τρόπο να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επαγγελματικών κατηγοριών.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για τον Δήμο Αγ. Νικολάου, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια αυτή, όπως και παρελθοντικά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search