Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Πιστός στρατιώτης του ΑΟΑΝ ο Ντίνος Μαρκάκης

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 13:40 Γράφτηκε από

Ο Ντίνος Μαρκάκης θα συνεχίζει να ματώνει τα αντίπαλα δίκτυα για λογαριασμού τ ου Αγίου Νικολάου, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης στο β’ μισό της περασμένης σεζόν. Μία απουσία ιδιαίτερα σημαντική σε εκείνο το διάστημα για τον ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ είναι η εξής:

«Κυανόλευκος» παραμένει ο Μαρκάκης!

Η πρώτη κίνηση στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023 έχει να κάνει με ανανέωση παίκτη από τον βασικό κορμό της και αφορά τον Ντίνο Μαρκάκη.

Grogoris
Μια πολύτιμη μονάδα και ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο 27χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται ξανά με το μπλε αστέρι στο στήθος.

Από τους παλαιότερους παίκτες και εκ των αρχηγών του ΑΟΑΝ μας, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και στέρησε από την ομάδα την σημαντική παρουσία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, θα παραμείνει πρωταγωνιστής στο γήπεδο με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Του ευχόμαστε η επιστροφή του στη δράση να τον βρει δυνατό και υγιή, συμβάλλοντας και πάλι σε μια επιτυχημένη πορεία για την ομάδα μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search