Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022

Ξεκαθαρίζει στο τέλος της εβδομάδας η Διοικητική αλλαγή στον ΑΟΑΝ

Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 10:53 Γράφτηκε από τον

Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει και να ολοκληρωθεί το Διοικητικό σκέλος που αφορά την ομάδα του ΑΟΑΝ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr θα υπάρξει αλλαγή στην προεδρικό θώκο. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η πλειοψηφία των μελών του παλιού Δ.Σ. θα παραμείνει στο πλευρό του νέου Διοικητικού ηγέτη, ενώ πρόκειται να υπάρξουν 4-5 σημαντικές διοικητικές προσθήκες, από επιχειρηματίες της πόλης του Αγίου Νικολάου. 

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΥΒΑΛΟΣ

skivalos scaled

Μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων του Δ.Σ. θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή στον ΑΟΑΝ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Prismasport.gr φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Μανώλης Σκύβαλος. 

Ο Λασιθιώτης τεχνικός είχε ξεκινήσει την ποδοσφαιρική και την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟΑΝ και υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα. Προπονητικά έχει εργαστεί σε ΑΟΑΝ, ΟΦΙεράπετρας, Κ20 Πλατανιά, ΠΟΑ, Ηρόδοτο, Λαμία (ως βοηθός προπονητή του Γιώργου Πετράκη) και Ερμιονίδα.

Οι επαφές με τον 39χρονο τεχνικό αλλά και τους υπόλοιπους προπονητές που έχουν στο στόχαστρο, θα ξεκινήσουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπου αναμένονται οι εξελίξεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search