Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

Εβδομάδα εξελίξεων για Δ.Σ, προπονητή και... γενικό Αρχηγό στον ΑΟΑΝ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 13:32 Γράφτηκε από

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για την ομάδα του ΑΟΑΝ.

Οι επαφές του Λάμπρου Μάρη και της διοίκησης με επιχειρηματίες, βρίσκονται στην κορύφωση τους και σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr η ανταπόκριση είναι άκρως θετική και γεμίζει με αισιοδοξία του ανθρώπους του ΑΟΑΝ, ο οποίος δυναμώνει ακόμα περισσότερο και βάζει γερά θεμέλια για την ομάδα της σεζόν 2022/23.

Ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν το επόμενο χρονικό διάστημα και αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι συμπεριλαμβάνονται στο νέο Δ.Σ, θα αφήσουν την δική τους σφραγίδα στο σύνολο που θα δημιουργηθεί στη συνέχεια.

Εξελίξεις στο θέμα προπονητή αλλά και... γενικού Αρχηγού

Μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Σουργιά, οι άνθρωποι του "μπλε αστεριού" βρίσκονται σε αναζήτηση του προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα από την άκρη του πάγκου τη νέα σεζόν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο ονόματα στο μυαλό του Δ.Σ, με τον έναν να είναι ο Μανώλης Σκύβαλος ο οποίος ήταν στον πάγκο της Ερμιονίδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Λασιθιώτης κόουτς ωστόσο μοιράζεται τις ίδιες πιθανότητες με Ηρακλειώτη προπονητή, ο οποίος έχει αφήσει άκρως θετικές εντυπώσεις στη θητεία του σε ομάδες της Γ Εθνικής. Αν οι δύο περιπτώσεις δεν τελεσφορήσουν, πιθανότατα θα αναζητήσουν προπονητή και εκτός νησιού.

Αυτό όμως που δημιουργεί ιδιαίτερη εντύπωση σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr, είναι ότι ο νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας δεν θα κατάγεται απαραίτητα από την πόλη του Αγίου Νικολάου. Μάλιστα οι διοικούντες την ομάδα έχουν προχωρήσει ήδη στην επιλογή του και συζητούν μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τη νέα χρονιά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search