Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

ΑΟΑΝ: Όταν το σύνθημα μια πόλη μια ομάδα αποκτά την πραγματική του αξία

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 21:58 Γράφτηκε από

Η ομάδα του ΑΟΑΝ πανηγύρισε την Τετάρτη την κατάκτηση του Κυπέλλου Λασιθίου κλίνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερη χρονιά


Μια χρονιά που η ομάδα του Αγίου Νικολάου κατάφερε να ξαναμπεί στο ποδοσφαιρικό χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να γίνει ξανά το σημείο αναφοράς του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου.

 

Ο ΑΟΑΝ έκανε μια πραγματικά ιστορική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ παράλληλα διεκδίκησε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.


Το πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω είναι ότι κατάφερε να φέρει ξανά στο επίκεντρο της πόλης την ομάδα.


Με κόσμο που θα ζήλευαν ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών και με την τοπική κοινωνία στο πλευρό της η ομάδα του Αγίου Νικολάου ξεκίνησε ένα ταξίδι που το λιμάνι θα το ορίσουν μόνο αυτοί που διοικούν.


Μια διοίκηση που πραγματικά πέρα από οικονομικό σκέλος αφιερώνει άπειρες εργατοώρες προκειμένου να μην υπάρχει κανένα απόλυτος πρόβλημα είτε στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος είτε στο οργανωτικό.


Η θέληση και η ανιδιοτελής αγάπη της διοίκησης έχει γινει ορατή από την τοπική κοινωνία η οποία σε μια δύσκολη εποχή έδειξε ποσό στηρίζει την ομάδα της πόλης τους.


Το μέλλον ανήκει στον ΑΟΑΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search