Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Ζητά την απομάκρυνση του Γ. Ζερβάκη από το Δ.Σ της ΕΠΣΛ ο ΑΟΑΝ

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 10:30 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση του ο Αθλητικός Όμιλος Αγίου Νικολάου, ζήτησε την απομάκρυνση του Β' Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Λασιθίου, Γιώργου Ζερβάκη για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Β' κατηγορίας της Ένωση Λυβικός - ΑΟ Σκοπής.

Η διοίκηση του ΑΟΑΝ ότι άμεσο ρόλο στα γεγονότα έπαιξε ο Γ. Ζερβάκης και γι'αυτό τον λόγο ζητά την απομάκρυνση του από το Δ.Σ της ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για όσα συνέβησαν στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Λιβυκού και ΑΟ Σκοπής στο γήπεδο του Κουτσουρά την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 και τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε ο Β’ αντιπροέδρος της ΕΠΣ Λασιθίου Γιώργος Ζερβάκης, ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ζητάμε την απομάκρυνση-παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, έπειτα από τις ενέργειες και τις πράξεις του οι οποίες δεν νομίζουμε ότι τιμούν τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, για την εικόνα την οποία θέλουμε να έχει το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο και περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Χηνόπουλου.
Οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ πρέπει να βρίσκονται στα γήπεδα για το κοινό καλό και όχι να εξυπηρετούν συμφέρονται κάποιων σωματείων.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search