Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

ΑΟΑΝ: «Η αντεπίθεση παραμονής ξεκινάει την Κυριακή»

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 12:43 Γράφτηκε από τον

Με ανάρτηση τους στο Facebook, ο ΑΟΑΝ αναφέρεται στο σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Πόρο, καλώντας τον κόσμο του Αγίου Νικολάου να δώσει βροντερό παρών.

Για την 18η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας και του 8ου ομίλου οι δύο ομάδες δίνουν μια αναμέτρηση που  θα έχει ιδιαίτερη σημασία ενόψει και των play-out για... την παραμονή στην κατηγορία.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

Το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί στην Γ’ εθνική από τον Σεπτέμβριο, μπαίνει στο τελευταίο μέρος του, εδώ που πλέον όλα θα κριθούν. Στην τελική ευθεία, στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι, όπως από την πρώτη στιγμή και όλα όσα καταφέραμε. Με σημαντικές νίκες, οι οποίες μας επιτρέπουν να έχουμε τις δικές μας ελπίδες και αρκετές πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Εκεί που όλοι θέλουμε να είμαστε και την επόμενη σεζόν, εκεί που το λιγότερο αξίζει να βρίσκεται ο ΑΟΑΝ. Στον ιδιαίτερο και αμφίρροπο 8ο όμιλο, που όλα παίζονται στις λεπτομέρειες, η υπεράσπιση της έδρας στα play out της παραμονής θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα σε κάθε ομάδα και το στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκεί που γράφτηκαν «χρυσές» σελίδα στην ιστορία του σωματείου μιας παραδοσιακά έδινε στον ΑΟΑΝ μεγάλη δυναμική έναντι των αντιπάλων του, οφείλει να είναι όπως του αρμόζει στα πέντε ματς «φωτιά», στα πέντε ματς που στόχος είναι οι δεκαπέντε βαθμοί που θα «σφραγίσουν» την παρουσία της ομάδα μας στην κατηγορία.

Μια γεμάτη κερκίδα από τους φίλους του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου, που θέλουν την επόμενη σεζόν να μας βρει και πάλι δυνατούς σε επίπεδο Κρήτης. Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και κόσμος, έχουμε καταλάβει τη σημασία και την κρισιμότητα των αγώνων που έρχονται και την Κυριακή, όλοι μαζί για μια ακόμη φορά, ενωμένοι, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο ΑΟΑΝ είναι και μένει στην Γ’ εθνική.

Οι μεγάλες ομάδες είναι γνωστό πως φαίνονται στα δύσκολα και τώρα, στην τελική ευθεία, δείχνουμε και πάλι ποιος πραγματικά είναι ο ΑΟΑΝ. Βήμα, βήμα πορευτήκαμε τους τελευταίους μήνες, με χαρές, πανηγύρια, συγκινήσεις, προβληματισμούς, στεναχώριες, νεύρα, όλα για το μπλε αστέρι, το οποίο φωτίζει και πάλι τις ποδοσφαιρικές Κυριακές μας. Και οι Κυριακές που έρχονται μας θέλουν όλες δίπλα του, με φωνή, χειροκρότημα και παλμό, δίνουμε την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για τις νίκες της παραμονής, τις νίκες που θα δείξουν ότι ο ΑΟΑΝ αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Την ερχόμενη Κυριακή στις 15.00 απέναντι στον ΑΟ Πόρου δεν αφήνουμε άλλους βαθμούς να χαθούν και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πλέον να πιστεύει πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στον Άγιο Νικόλαο. Η αντεπίθεση ξεκινάει τώρα και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα πριν τη διαδικασία των play out απέναντι σε έναν βασικό μας αντίπαλο στην αποφυγή της τελευταίας θέσης, με μια νίκη σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους, εκτός του ότι θα ξεκινήσουμε από διαφορετική αφετηρία από τους υπόλοιπους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search