Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ιεράπετρας και του Λασιθίου στον ΑΟΑΝ!

Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 18:10 Γράφτηκε από

Επένδυση στο μέλλον με ένα αρκετά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή από την ομάδα του Αγίου Νικολάου

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου και της Αναγέννησης Ιεράπετρας θα είναι πλέον σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr ποδοσφαιριστής του ΑΟΑΝ!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κουτούζο, ο οποίος είναι 17 χρονών αποτελούσε έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Ιεράπετρας και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις Μικτές ομάδες στο παρελθόν, που τον είχαν φέρει μάλιστα στις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων αλλά και το καλοκαίρι στο σημείο να δοκιμαστεί στον ΟΦΗ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής με γεμάτες και πολύ καλές παρουσίες πέρυσι αλλά και φέτος στο πρώτο μισό της Γ’ Εθνικής με την Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Είναι γέννημα – θρέμμα της Αναγέννησης καθώς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στο παρελθόν και αποτελεί μία πάρα πολύ ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή καθώς μιλάμε για έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη και σε πολύ νεαρή ηλικία.

Το τελευταίο διάστημα ο Κουτούζος έκανε προπονήσεις με την ομάδα του ΑΟΑΝ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα ο Άγιος Νικόλαος να τον κάνει δικό του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search