Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Πανέτοιμο το γήπεδο του Αγίου Νικολάου για το ΑΟΑΝ - Πανελευσινιακός (photos+vid)

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 12:35 Γράφτηκε από τον

Μέλη του Δ.Σ. βρέθηκαν στην πρωινή προπόνηση της ομάδας του ΑΟΑΝ προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την βελτίωση του γηπέδου. 

Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγινε καθαρισμός του περιβάλοντα χώρου, πραγματοποιήθηκε κούρεμα του χόρτου και νέες γραμμές. Επιπλέον φτιάχθηκε η αίθουσα τύπου η οποία δεν ήταν έτοιμη στο περασμένο παιχνίδι της ομάδας, όπου τοποθετήθηκαν οι χορηγοί του συλλόγου. Επιπλέον έχουν τοποθετηθεί διαφημιστικές πινακίδες παντού σε όλο το γήπεδο όπου αυτή τη στιγμή ξεπερνάνε τις 100, δείχνοντας πως τοπικές επιχειρήσεις και οι άνθρωποι της περιοχής στηρίζουν, αγαπούν και έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στον ΑΟΑΝ τα τελευταία τρία χρόνια. 

Ο ΑΟΑΝ λοιπόν είναι έτοιμος για το ιστορικό παιχνίδι της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Πανελευσινιακό, μία ομάδα την οποία στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει τέσσερις φορές έχοντας καλή παράδοση με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Την Κυριακή αναμένεται αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου για να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΑΟΑΝ και του προπονητή Νίκου Σουργιά, οι οποίοι θέλουν διακαώς την πρόκριση για να συνεχίσει η ομάδα στον θεσμό του Κυπέλλου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search