Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Μαγούλης: «Η όποια απόφαση να τεκμηριωθεί, όχι όπως τον Σεπτέμβρη με το πάμε και βλέπουμε στην πορεία»

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 14:26 Γράφτηκε από τον

Την άποψη του για την επανέναρξη παρέθεσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης Ιεράπετρας

Δήλωση μέσω της οποία εκφράζει την άποψη του για την επανέναρξη έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της Ιεράπετρας, Γιάννης Μαγούλης, εκπροσωπώντας όλη την ομάδα της Αναγέννησης.

Αναλυτικά η θέση της Αναγέννησης Ιεράπετρας και τους προέδρου της Γιάννη Μαγούλη:

«Εκ φύσεως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία και την καθημερινότητα της , για αυτό το λόγο εξάλλου είναι το λαοφιλέστερο άθλημα.

Αντλεί από αυτήν, αλλά και επιστρέφει ανταποδοτικά και πολλαπλά.

Συζητάμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς η ίδια η κοινωνία να έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα, που θα της επιτρέψει να ξαναστρέψει το βλέμμα στα τοπικά σωματεία.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες προέκυψε η βίαιη διακοπή του Πρωταθλήματος, χωρίς να λάβουμε υπόψη τις συνέπειες του πρώτου lockdown.

Ξεκινήσαμε ένα πρωτάθλημα που περιμέναμε όλοι κάποια στιγμή την διακοπή του, αφού από πέρυσι τον Απρίλιο, μας προετοίμαζαν για το δεύτερο κύμα του Covid.

Παρόλα αυτά οι ομάδες, παράγοντες και αθλητές παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί σε άδεια γήπεδα.

Θεωρήσαμε κανονικότητα τον αποκλεισμό του φιλάθλου από το γήπεδο, δηλαδή την κινητήριο δύναμη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, προκειμένου να διεκπεραιώσουμε το τρέχον πρωτάθλημα.

Προς τιμή της η Περιφέρεια Kρήτης , στα πλαίσια του δυνατού και εφικτού, βοήθησε με τα έξοδα μετακίνησης των ομάδων.

Οι ειδικοί επιστήμονες είναι οι μόνοι που μπορούν να προτείνουν την έναρξη ή μη του πρωταθλήματος, αλλά το επίσημο κράτος είναι αυτό που αποφασίζει.

Αυτήν την φορά όμως πρέπει η όποια απόφαση να τεκμηριωθεί και όχι όπως τον Σεπτέμβρη με το “πάμε και βλέπουμε στην πορεία” .

Ξεκάθαρη τοποθέτηση για το ποια θα είναι η άμεση βοήθεια που θα προσφέρει στα ερασιτεχνικά σωματεία, με ποιον τρόπο θα ολοκληρωθεί οριστικά το πρωτάθλημα ,πόσοι αγώνες ακόμα και κάθε πότε , αλλά και το κυριότερο όλων την διασφάλιση της υγείας των αθλητών .

Η Αναγέννηση θα σεβαστεί την οποιαδήποτε εμπεριστατωμένη απόφαση..»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search