Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Αλμυρό ο Μ. Γενιτσαρίδης

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 11:54 Γράφτηκε από τον

Ο Μάνος Γενιτσαρίδης έπειτα από 1.5 χρόνο αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Αλμυρού, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος με δημοσίευση του στα social media!

Ο Ηρακλειώτης δεξιός μπακ όπως τόνισε πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους και θέλησε να ευχαριστήσει την Διοίκηση, υπογραμμίζοντας πως ήταν κύριοι απέναντι του!

Η ανάρτηση του:

Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η ώρα μου να χαιρετήσω την ομάδα του Αλμυρού καθώς αποχωρώ για επαγγελματικούς κύριος λόγους εκτός Ελλάδος. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που με εμπιστεύτηκε και ήταν κύριοι απέναντι μου σε όλα τα θέματα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαμε αλλά ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συμπαίχτες μου σε αυτά τα παιδιά που ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου και καταφέραμε να κάνουμε την ομάδα του Αλμυρού μια υπολογίσιμη δύναμη στην γ εθνική από την πρώτη χρόνια.Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα έχει τις βάσεις για κάτι ακόμα μεγαλύτερο και αργά η γρήγορα θα έρθει. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας να έχετε υγεία και πολλές επιτυχίες δεν λέω αντίο απλά εις το επανιδείν γιατί θα ξαναβρεθουν οι δρόμοι μας!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search