Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Βολονάκης: «Σημαίνει πολλά περισσότερα από μία απλή συμφωνία για εμένα ο Αλμυρός»

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 13:09 Γράφτηκε από

Δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας του με τον Αλμυρό παρέθεσε στο Prismasport.gr ο Δημήτρης Βολονάκης.

Ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει στον πάγκο του Αλμυρού στην Γ' Εθνική και σε δηλώσεις του στο Prismasport.gr τόνισε πως η ομάδα του Γαζίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Βολονάκης:

Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμςνος για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αλμυρό, μιας ομάδα που σημαίνει πολλά περισσότερα για μένα από μία απλή συμφωνία.

Στόχος μου είναι σε συνεργασία με τη διοίκηση, το ρόστερ να παραμείνει ως έχει και νομίζω πως πάμε καλά μέχρι στιγμής, αλλά και να αποκτησθούν πέντε με έξι ακόμη παίκτες που θα μας βοηθήσουν για να κάνουμε το παραπάνω βήμα σε σχέση με την πολύ καλή περσινή μας πορεία . Αυτο θα γίνει και το υπόσχομαι αυτό. Μαζί με τους συνεργάτες μου όπου θα δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στο γήπεδο. Παράλληλα με πειθαρχία και σεβασμό απέναντι στο σύλλογο.

Θα πρέπει όσοι βρισκόμαστε στον οργανισμό που λέγεται Αλμυρό να δουλέψουμε με ενότητα και και αγάπη για τον κοινό στόχο που θα είναι πρωταγωνιστικός, κατατάσσοντας τον Αλμυρό ως σταθερή αξία και δύναμη στην κατηγορία μετά την περσινή θετική παρθενική παρουσία.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search