Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Με νέα πρόσωπα το νέο Δ.Σ του Αλμυρού

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 23:11 Γράφτηκε από

Σε εξαιρετικό  κλίμα πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη ετήσια  γενική συνέλευση στα γραφεία του Αλμυρού , με την εκλογή νέου 11μελούς συμβουλίου και με θέμα τη τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου και εναρμόνισή του με τον νέο αθλητικό νόμο.

Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα εξέλεξε τα παρακάτω μέλη για το νέο Δ.Σ. που θα απαρτίζουν οι:

Μανώλης Βίστης ,Γαβαλάς Θωμάς , Γιώργος Πάγκαλος τ. Νικολάου, Γιάννης Μαυράκης, Μανώλης Μαρνέλλος, Κώστας Γιαπιτζόγλου , Πολύδωρος Σταματάκης, Γιώργος Γκαβόπουλος, Γιάννης Κάββαλος, Μανώλης Γραμματικάκης και Γιώργος Πάγκαλος τ. Βασιλείου .

O Mανώλης Γραμματικάκης και ο Γιώργος Πάγκαλος τ. Βασιλείου είναι τα δύο νέα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίους, σε σχέση με το προηγούμενο διοικητικό σχήμα εχουν πάρει τη θέση των Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιώργου Χασουράκη.

Με πρωτοβουλία του Γιώργου Πάγκαλου του Νικ. άμεσα θα γίνει η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα για να τρέξει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με το θέμα του προπονητή να είναι από τα πρώτα που θα απασχολήσει το νεοεκλεγέν συμβούλιο.

Έγινε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός , αποφασίστηκε να γίνει τροποποίηση του καταστατικού για να μπορούν να προστεθούν κάποια νέα μέλη που έχουν δείξει ενδιαφέρον να ενταχθούν στο συμβούλιο του Αλμυρού .

Η πρόταση έγινε από το Θωμά Γαβαλά και έτυχε ομόφωνα της έγκρισης της Γενικής Συνέλευσης.

Παράλληλα ο Δήμος Μαλεβιζίου προχώρησε στη σύνταξη τεχνικού δελτίου που θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Κρήτης ύψους 65.000 ευρώ για την συμπλήρωση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με την προσθήκη δύο νέων πυλώνων και κάποιες βελτιώσεις με ασφαλτοστρώσεις πέριξ του γηπέδου.

Η ομάδα των Νέων του Αλμυρού , θα συγκροτήσει νέο συμβούλιο μετά την αποχώρηση του κ. Χασουράκη , ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδα

fonimalevizioy 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search