Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Επενδύει στην ακαδημία του και συνεχίζει την ανοδική πορεία ο Αλμυρός!

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 10:05 Γράφτηκε από τον
Μιχάλης Επιτροπάκης - Πολύδωρoς Σταματάκης (Ακαδημία Αλμυρού) Μιχάλης Επιτροπάκης - Πολύδωρoς Σταματάκης (Ακαδημία Αλμυρού)

Συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την ανοδική της πορεία η ακαδημία του Αλμυρού.

Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών είναι ο Μιχάλης Επιτροπάκης, για τον οποίο οι συστάσεις περισσεύουν καθώς μιλάει το έργο του όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόταν στο ίδιο πόστο στον Εργοτέλη, όπου έχουν αναδειχθεί ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έκαναν και κάνουν καριέρα και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει το ίδιο έργο και στον Αλμυρό.

Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν στην ακαδημία του Αλμυρού και φαίνεται ότι θα είναι ιδανική χρονιά για την ομάδα του Γαζίου.

Η φιλοσοφία της ακαδημίας των «πορτοκαλί» είναι να παίζουν τα παιδιά και να απολαμβάνουν το παιχνίδι, μέσα από την συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθε ενώ οι στόχοι της ακαδημίας του Αλμυρού είναι η οργανωμένη άθληση, η ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, η ανάπτυξη των φυσικών και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων καθώς επίσης η ανάδειξη και η εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να μεταπηδήσουν στους Νέους Αλμυρού και μετέπειτα να κάνουν το βήμα παραπάνω για την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Επιτροπάκης σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είμαι σε ένα σωματείο με ιδιαίτερη δυναμική. Όραμα και φιλοδοξία των ανθρώπων που το υπηρετούν είναι να αναδείξουν τον Αλμυρό, ως μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Ξεκινάμε τη νέα χρόνια με πίστη και ενθουσιασμό σε αυτό που προσφέρουμε τόσα χρόνια, με πάθος για το ποδόσφαιρο και αγάπη προς τα παιδιά».

Από την πλευρά της Διοίκησης, ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Αλμυρού Πολύδωρoς Σταματάκης σε δήλωση του τόνισε

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την Διοίκηση του αγαπημένου μας σωματείου, το Δ.Σ. συμφώνησε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Εκτός από το αγωνιστικό και αθλητικό μέρος, βασική μας προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίηση των παιδιών μέσα από την διαδικασία που προφέρει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Η πορεία του κ. Επιτροπάκη στον χώρο και η εμπειρία του αποτελούν εγγύηση για την υλοποίηση του οράματος μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search