Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Αγαπάκης: Ένας... πολυθεσίτης στα χέρια του Μανώλη Παπαματθαιάκη

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 17:55 Γράφτηκε από

O Γιώργος Αγαπάκης κατά καιρούς έχει αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να τον δοκιμάζει σε ακόμη μία στο φιλικό με τον Γιούχτα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει αναδείξει η Ακαδημία του Αλμυρού τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και από την σεζόν 2018/19 που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, διαγράφει εξαιρετική πορεία και όλοι έχουν να λένε για την ποιότητα αλλά και την εργατικότητα του μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Παρότι η θέση του είναι κυρίως στον αξόνα, ο Αγαπάκης έχει δείξει ότι μπορεί να αποδώσει καλά σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί.

Ο Δημήτρης Βολονάκης ήταν εκείνος που τον τοποθέτησε δεξιά στην άμυνα και εκείνος με το... καλημέρα έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί και μάλιστα σε εξαιρετικό βαθμό.

Η καλή τεχνική κατάρτιση, η δυναμική που μπαίνει στις φάσεις του, όπως και τα φυσικά του χαρακτηριστικά του επιτρέπει να αγωνιστεί σε παραπάνω από μία θέσεις στο γήπεδο.

Ελλείψει φορ, με τον Νίκο Κατσικοκέρη στα «πιτ», ο Μανώλης Παπαματθαιάκης του έδωσε φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης και εκείνος προσπάθησε όσο μπορούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τον εαυτό του, καθώς και να ανοίξει χώρους για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα λίγο έλειψε να σκοράρει λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο «έπεσε» πάνω στον Γιώργο Κόλλια που απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Ο Γιώργος Αγαπάκης είναι ένα εργαλείο στα χέρια του Μανώλη Παπαματθαιάκη και σίγουρα μπορούν και οι δύο να κερδίσουν πράγματα ο ένας από τον άλλο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search