Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Προετοιμάζεται το έδαφος για τη νέα... γενιά Γκαβόπουλου στον Αλμυρό

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 13:21 Γράφτηκε από

Η αγάπη του Γιώργου Γκαβόπουλου για τον Αλμυρό είναι ανιδιοτελής και γνωστή σε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα του Ηρακλείου και έχει καταφέρει να την μεταδώσει και στην οικογένεια του.

Έχοντας περάσει σχεδόν από όλα τα πόστα των "Οράνιε", από ποδοσφαιριστής μέχρι και διοικητικός παράγοντας, ο Γιώργος Γκαβόπουλος έχει υπηρετήσει την ομάδα και είναι ένας από τους συνδετικούς κρίκους της επιτυχίας που βιώνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Πλέον από το πόστο του Γενικού Αρχηγού των Νέων Αλμυρού, έχει βάλει το δικό του λιθαράκι ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες σεζόν από την δημιουργία της και να διεκδικεί όντας στην πρώτη θέση την άνοδο της, στην Α2 ΕΠΣΗ.

O Αλμυρός είναι στην καθημερινότητα του κι όπως γίνεται κατανοητό, αυτό έχει περάσει και στην οικογένεια του με τον γιο του Νίκο, να αποτελεί ήδη μέλος των Ακαδημιών του Αλμυρού και να προετοιμάζει το έδαφος για τη νέα γενιά Γκαβόπουλου στον Αλμυρό. 

Η φωτογραφία είναι από την εκδήλωση του Δήμου Μαλεβιζίου, ανήμερα του τελικού εκεί όπου συγκεντρώθηκαν οι Ακαδημίες, με τον Γιώργο Γκαβόπουλο και την οικογένεια του να δίνουν το παρών, ως εκπρόσωπος των Νέων Αλμυρού.
 
 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ SPORT

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search