Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Υπεγράφη η μελέτη για την αποκατάσταση του φωτισμού στο γήπεδο του Αλμυρού

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 14:20 Γράφτηκε από

Υπεγράφη η σύμβαση από την Περιφέρεια Κρήτης για την αποκατάσταση του φωτισμού στο γήπεδο του Αλμυρού.

Υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Νίκου Συριγωνάκη η μελέτη αξίας 65.000 ευρώ για την αποκατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού του γηπέδου του Αλμυρού σε LED.

Η ομάδα του Γαζίου με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου, όπως και τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Υπεγράφη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Συριγωνάκη η μελέτη αξίας 65.000 ευρώ για την αποκατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού του γηπέδου μας σε LED. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη τους το Δήμο Μαλεβιζίου, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα και την Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Λυρώνη - Παγκάλου. Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Συριγωνάκη για την δωρεάν παροχή συσκευής φορητού απινιδωτή στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας καθώς και για την δωρεάν μεταφορά των παιχτών μας στις εκτός έδρας μετακινήσεις τους. Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Αλμυρού F.C σας ευχαριστούμε!

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search