Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Μ. Επιτροπάκης: «Έχουμε ένα ολοκληρωμένο οικοδόμημα για ένα ταλαντούχο παιδί για να δουλέψει και να εξελιχθεί» (Video)

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 20:30 Γράφτηκε από

Στο Prismasport.gr μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Αλμυρού, Μιχάλης Επιτροπάκης.

Ο Μιχάλης Επιτροπάκης είναι ένας προπονητής με μεγάλη ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, όντας επί χρόνια από τους δημιουργούς ταλέντων στις Ακαδημίες του Εργοτέλη, με μερικά εξ αυτών να έχουν περάσει το κατώφλι της Εθνικής και πολλοί περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες, να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League.
 
Εδώ και δύο χρόνια αποτελεί τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών του Αλμυρού και σε δηλώσεις που παρέθεσε μέσω βίντεο στο Prismasport.gr μίλησε για το φετινό ξεκίνημα των "Οράνιε", για τον νέο προπονητή των Νέων Αλμυρού, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, καθώς και την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αναφέροντας του λόγους για τους οποίους θα πρέπει ένας γονέας να γράψει το παιδί του στην Ακαδημία του συλλόγου του Γαζίου.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο κείμενο καθώς και στο  βίντεο που ακολουθούν:
 
«Ξεκινήσαμε από τις 23 Αυγούστου για να ξεκινήσουμε πιο ήρεμα την χρονιά, βέβαια το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου έχουμε την τελική προσέλευση, τώρα έχουν έρθει σχεδόν όλα τα παιδιά, παρότι η περσινή χρονιά ήταν ελλιπής. Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά και από ότι φαίνεται και σε αριθμό παιδιών έχουμε καινούρια προσέλευση και είμαστε και πιο έτοιμοι σε όλους τους τομείς ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω.
 
Ο βασικός λόγος που πρέπει να επιλέξει την ακαδημία ειδικά ένα ταλαντούχο παιδί είναι ότι από την χρονιά αυτή θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο οικοδόμημα για ένα ταλαντούχο παιδί για να δουλέψει και να εξελιχθεί μετά την ακαδημία καθώς στήνουμε την αναπτυξιακή ομάδα που δεν είχαμε τα τελευταία χρόνια, που είναι απαραίτητη. Έχουμε και την ομάδα νέων, που είναι ακριβώς πάνω από την αναπτυξιακή για ηλικίες 17-18 χρονών.
 
Προσπαθούμε να οργανώσουμε και αυτήν την ομάδα, επιλέξαμε πρόσωπα και προπονητικό δυναμικό πολύ αξιόλογο, πήραμε τον κ. Τιτομιχελάκη που είναι πολυτέλεια για την ομάδα των Νέων, στην αναπτυξιακή πήραμε προπονητή τον κ. Δρυγιαννάκη που είναι γυμναστής της πρώτης ομάδας που αποτελεί εξίσου πολυτέλεια ενώ και στις δύο ομάδες θα αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γεωργίου.
 
Στήνουμε και τα επόμενα βήματα που πρέπει να υπάρχουν σε τμήματα υποδομών ώστε να συνδέσουμε την ακαδημία με την πρώτη ομάδα.
 
Και επειδή θεωρούμε ότι το Γάζι και η ομάδα του Αλμυρού με την δυναμική και την φιλοσοφία που έχουν πρέπει να οργανωθούν σε επαγγελματικά πρότυπα και η πρώτη ομάδα που είναι προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά και τα τμήματα υποδομής που η φιλοδοξία μας είναι να οργανωθούν έτσι σε όλους τους τομείς.»
 
 
 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search