Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Λ. Τιτομιχελάκης: «Εγγύηση ο κ. Επιτροπάκης - Ικανοποιημένος από τα παιδιά»

Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 18:53 Γράφτηκε από

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των Νέων Αλμυρού μίλησε στο prismasport.gr ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στο project του Νέων Αλμυρού τόνισε ότι η παρουσία του κ. Επιτροπάκη αποτελεί εγγύηση ώστε να επιτευχθεί ο στόψος που είναι η μεταπήδηση νέων ποδοσφαιριστών στην μεγάλη ομάδα του Αλμυρού.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίνονται πολύ καλα στις απαιτήσεις της προετοιμασίας ενώ ειπε ότι το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς δοκιμάζονται συνεχώς ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας, ευχήθηκε να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς άλλα απρόοπτα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Η φετινή χρονιά με βρίσκει σε μια οργανωμένη αναπτυξιακή ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική και όραμα από τους ανθρώπους που τη διοικούν. Αλλώστε η παρουσία του κ. Επιτροπάκη στα τμήματα υποδομης και στους νέους αποτελεί εγγύηση λόγω της εμπειρίας του για την υλοποιήση του οράματος αυτού. Ξεκινήσαμε φέτος ένα σχεδιασμό που στόχο εχει να δημιουργήσουμε και να εκπαιδεύσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές που στα επόμενα χρόνια να στελεχώσουν την ομάδα του Αλμυρού, έχοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτές.

Η προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις από τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλή, αν και οι απαιτήσεις είναι πολλές, και ο ρυθμός εντατικός. Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί γιατί δοκιμάζουμε συνέχεια ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αυτό θα γίνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί μέσα απο το παιχνίδι και συγκεκριμένη φιλοσοφία να παιίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.Μέσα από τη διαδικασία αυτή θα μπορούμε τα επόμενα χρόννια να δούμε ποδοσφαιριστές από τα τμήματα αυτά να επανδρώνουν την πρώτη ομάδα και θεωρώ ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Έυχομαι φέτος η πανδημία να μας επιτρέψει να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα και τα παιδιά όλων των ομάδων να χαρούν το παιχνίδι που τόσο πολύ μας έλειψε.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ειδησεογραφικό Τμήμα  info@prismanews.gr  

Αθλητικό Τμήμα  info@prismasport.gr 

Τμήμα Πωλήσεων  marketing@prismanews.gr  

 

Search