Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020

Στην τελική ευθεία ενόψει Απόλλωνα Λάρισας ο Πλατανιάς

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 21:03 Γράφτηκε από τον
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Πλατανιά για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας για την 21η αγωνιστική της Super League 2. 

Με την προπόνηση της Πέμπτης θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και έπειτα θα αναχωρήσει η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας με προορισμό την Λάρισα.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ο προπονητής του Πλατανιά Γιάννης Τάτσης δούλεψε με τους παίκτες του πάνω στην υποομαδική τακτική με ταυτόχρονη συντήρηση και βελτίωση παραμέτρων φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τους μόνιμα απόντες Καρβούνη και Λεωνιδόπουλο, στη διάθεση του κ.Τάτση δεν βρίσκεται ο Ρουσσάκης που κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν ο Νιαυραδάκης που έχει ένα χτύπημα στο στήθος, όπως και ο Πενταράκης που χτύπησε το χέρι του. Η κατάσταση των δύο παικτών θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Ουές, όπως επίσης οι τραυματίες Ποζατζίδης, Σμυρλάκης και Ρεβυθόπουλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε σήμερα και ο Καραγκούνης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)