Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020

Επέστρεψε έπειτα από καιρό ο Καραγκούνης στον Πλατανιά

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 09:40 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Τάτσης - Βασίλης Καραγκούνης Γιάννης Τάτσης - Βασίλης Καραγκούνης

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επέστρεψε στις προπονήσεις του Πλατανιά ο Καραγκούνης (απουσίαζε λόγω σοβαρού τραυματισμού). 

Ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Τάτση στον Πλατανιά που είδε τον ποδοσφαιριστή του Καραγκούνη να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, έπειτα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Κραγιόπουλος συμμετείχε στο μισό πρόγραμμα και συνέχισε ατομικό, ενώ οι Σούλης, Ρουσσάκης και Λεϊρία ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα. 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

Αντίστροφα μετρά η ομάδα μας για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Καραϊσκάκη στο γήπεδο των Περιβολίων (15:00).

Στη σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά κ. Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην ομαδική και υποομαδική επιθετική τακτική.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής εξαιτίας του τραυματισμού του, στις προπονήσεις επέστρεψε από σήμερα ο Καραγκούνης, στον οποίο ευχόμαστε αυτή να ήταν η τελευταία φορά που ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης.

Από ‘κει και πέρα, ο Κραγιόπουλος ακολούθησε το μισό πρόγραμμα με την ομάδα και μετά συνέχισε το ατομικό του. Ο Σούλης ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα, όπως και οι Ρουσσάκης, Λεϊρία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)