Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Με πολλές απουσίες η αποστολή του Πλατανιά στην Κέρκυρα

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 19:20 Γράφτηκε από τον
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στην Κέρκυρα ο Πλατανιάς. Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί κόντρα στην Κέρκυρα ο Πλατανιάς.

Για την Κέρκυρα αναχωρεί απόψε η Κέρκυρα καθώς το Σάββατο (29/2, 15:00) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην τελευταία προπόνηση επί χανιώτικου εδάφους, δόθηκε έμφαση στην ομαδική τακτική και στην συντήρηση παραμέτρων φυσικής κατάστασης.

Το ατομικό τους πρόγραμμα και την αποθεραπεία τους συνέχισαν οι Κραγιόπουλος (διάστρεμμα), Σούλης (κάκωση στο χέρι), Λεϊρία, (ενοχλήσεις στο δικέφαλο), Ρουσσάκης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Ποζατζίδης (οίδημα), Ρεβυθόπουλος (οίδημα), Ουές (κόπωση), ενώ για το παιχνίδι δεν υπολογίζονται και οι εδώ και καιρό απόντες Καρβούνης, Λεωνιδόπουλος και Καραγκούνης.

Επίσης ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, δεν υπολογίζει στον Πάρη Μπάμπη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πλατανιά για το ματς με την Κέρκυρα είναι οι: Πενταράκης, Ανωμεριανάκης, Τσαμούρης, Σάαντο, Πουρζιτίδης, Νιαυραδάκης, Γκάρας, Κόρτσαμ, Κατσαρός, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Γιούσης, Οικονόμου, Εϊστέν, Λουκίνας, Παπαδόπουλος, Βουκελάτος. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)